„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+9.8 °C
daļēji mākoņains

Ludzā aizturēja narkotiku tirgotājus

VP Ludzas iecirkņa kriminālpolicijas nodaļa saņēma informāciju par personām, kuras, iespējams, ir saistītas ar nelikumīgu narkotisko vielu realizāciju. Minētās informācijas pārbaudei Ludzas iecirkņa likumsargi veica apjomīgas izmeklēšanas darbības un operatīvus pasākumus, kā rezultātā 13. martā Ludzā tika aizturētas divas personas – 1962. gadā dzimis vīrietis un 1998. gadā dzimusi sieviete. Izņemti 260 ml vielas, kas, visdrīzāk, ir metadonu saturošs šķidrums. Lai precīzi noteiktu konfiscētās vielas sastāvu un daudzumu, ir nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes. Pašlaik policija turpina izmeklēšanu un tiek skaidrota abu personu saistība ar minēto likumpārkāpumu.

Policija atgādina, ka par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.