„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.6 °C
nedaudz mākoņains

Policija turpina aizdomās turētā Māra Zvirgzdiņa meklēšanu

     Valsts policija turpina meklēt 1984. gadā dzimušo Māri Zvirgzdiņu, kurš tiek turēts aizdomās par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu. Vakar, 27. martā, meklēšanas pasākumu operācija turpinājās Balvu novadā. Kamēr aizdomās turētā meklēšana turpinās, Valsts policija aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem - pašiem neiesaistīties meklēšanā, neuzņemt automašīnās nepazīstamus “stopētājus”, bet, ja ir zināma vīrieša iespējamā atrašanās vieta, nekavējoties zvanīt policijai pa tālruņa numuru 67086430 vai 110!

     Jau ziņots, ka Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes likumsargi aizdomās par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu meklē 1984. gadā dzimušo Māri Zvirgzdiņu.

     Vakar, 27. martā, un naktī uz 28. martu Balvu novada Kubulu pagasta mazdārziņu teritorijā norisinājās vērienīgi vīrieša meklēšanas pasākumi, kuru laikā tika iesaistīts arī helikopters. Ņemot vērā, ka šī meklēšanas operācija nevainagojās panākumiem, policija turpina vīrieti meklēt, un iedzīvotāji aicināti saglabāt īpašu piesardzību.

     Ņemot vērā, ka vīrietis var būt agresīvs, bīstams un bruņots, Valsts policija kategoriski aicina iedzīvotājus pašiem neiesaistīties viņa meklēšanā! Tāpat savās automašīnās nedrīkst uzņemt nepazīstamus “stopētājus”, un par ikvienu aizdomīgu personu nekavējoties jāziņo policijai.

     Pēc ziemas atgriežoties savos mazdārziņos un dārza mājiņās, Balvu un tuvāko novadu iedzīvotāji aicināti pievērst uzmanību, vai mājiņās neatrodas viņiem nepiederošas lietas un aizdomīgi priekšmeti, kas varētu liecināt, ka mājiņā ir mitinājies svešs cilvēks. Arī šādā gadījumā jāinformē policija.

     Vīrieša pazīmes: apmēram 1,65-1,70 m garš, sportiskas miesas uzbūves, tumšiem matiem, tumšām acīm. Var nēsāt optiskās brilles.

     Valsts policija atkārtoti aicina aplūkot vīrieša fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kuram ir zināma viņa iespējamā atrašanās vieta vai jebkāda cita informācija, kas var noderēt viņa meklēšanā. Informēt policiju iespējams zvanot pa tālruņa numuru 67086430 vai 110, vai arī vēršoties tuvākajā Valsts policijas iecirknī.