„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.9 °C
apmācies

„Dinaburga” sāk no baltas lapas

24. martā „Dinaburga” aizvadīja JAHL regulārā čempionāta pēdējo spēli, kurā ar rezultātu 6:2 uzvarēja komandu „Venta 2002”. Tādējādi ir noslēgusies sezonas pirmā daļa, un jau šajās brīvdienās viss sāksies no nulles.

Pēc JAHL reglamenta, no deviņiem klubiem, kuri piedalījās regulārajā turnīrā, finālā sacentīsies četras komandas. Tās  aizvadīs savstarpēju divu apļu turnīru, kurā iepriekš izcīnītie punkti netiks ņemti vērā. Ne „Dinaburgai”, ne „Ventai 2002” šī spēle nedeva nekādas stratēģiskas priekšrocības, jo abas komandas jau labu laiku pirms regulārā turnīra beigām izcīnīja vietu labāko četriniekā.

Finālā spēlēs arī „Liepāja”. Savukārt ceturtais kvarteta dalībnieks kļuva zināms vakar vakarā spēlē, kurā sacentās „Rīga 2002” un „Valmiera”.

„Dinaburga” uzvarēja regulārajā čempionātā, taču apkopot rezultātus vēl ir pāragri. Jurija Agureikina audzēkņiem šīs būs izšķirošās cīņas, lai apliecinātu savu līderu statusu. Visdrīzāk, pretinieku komandas pastiprinās virslīgas spēlētāji. Daugavpiliešiem nav, ar ko papildināt komandu, galvenais, lai būtu sveiki un veseli tie, kas pašlaik ir. Jāliek lietā sportiskais niknums un jācenšas vēlreiz pierādīt savu pārākumu.

Jāuzver, ka regulārā čempionāta labāko spēlētāju desmitniekā ir četri „Dinaburgas” hokejisti.