„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

Daugavpilī notiks Biznesa un karjeras iespēju festivāls

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina Latgales reģiona uzņēmumus pieteikties dalībai Biznesa un karjeras iespēju festivālā  "Uzņēmēju dienas Latgalē 2019", kas notiks Daugavpils Olimpiskajā centrā no 10.-11. maijam.

"Uzņēmēju dienas Latgalē 2019" būs jaunā formātā un tiks veidots kā Biznesa un karjeras iespēju festivāls.

Izstādē kā dalībniekus vienkopus plānots pulcēt uzņēmējus un izglītības iestādes dažādu nozaru griezumā, lai apmeklētājiem interaktīvā veidā būtu iespēja uzzināt par reģiona uzņēmumiem, to vakancēm, pieprasītajām profesijām un to apguves iespējām.

Festivāla dienas, pēc tematikas un mērķauditorijas, būs sadalītas divās daļās, kur pirmā diena tiks veltīta vairāk biznesam, skolniekiem un darba meklētājiem karjeras iespējām.  Savukārt otrā diena vairāk tiks orientēta uz plašo apmeklētāju interesēm, piedāvājot dažādas kultūras, modes, izklaides, šovu aktivitātes.

10. maijā tiks atklāts pasākums. Tam sekos Biznesa forums, kurā galvenā tēma būs inovāciju loma mūsdienu dinamiskajā vidē un to pielietošanas prasme dažādās dzīves sfērās, kas ieņem arvien lielāku vietu visos procesos u.c. aktuālas tēmas.

Paralēli risināsies pasākums skolu jauniešiem ar tēmu "Kā būt veiksmīgam jaunietim mūsdienu darba tirgū".

11. maijā, festivāla otrajā dienā, kultūras un izklaides programmā piedalīsies dažādi Daugavpils kultūras kolektīvi, būs radošās konditorejas meistarklases kūku dekorēšanā, radošās darbnīcas bērniem un dažādi jaunākās tehnikas paraugdemonstrējumi.

Festivāla laikā norisināsies izglītības iestāžu un skolēnu mācību uzņēmumu izstāde, mājražotāju un amatnieku gadatirgus ar īpaši pievilcīgām atlaidēm izstādes apmeklētājiem.

Pieteikšanās līdz 24. aprīlim!

Pieteikšanās un papildu informācija par pasākumu:

LTRK Valdes padomniece reģionālajos jautājumos

Ilze Brice, tālrunis: 29 141 693, e-pasts: ilze.brice@chamber.lv