„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
apmācies

NVA aicina darba devējus pieteikties dalībai Vakanču gadatirgū Rēzeknē

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Rēzeknes filiāle aicina darba devējus pieteikties dalībai Vakanču gadatirgū, kas šī gada 3.maijā no plkst. 10.00 līdz 13.00 norisināsies Rēzeknes novada pašvaldības Lielajā zālē (Atbrīvošanas aleja 95a, Rēzekne). Vakanču gadatirgus tiek rīkots sadarbībā ar Rēzeknes novada un Rēzeknes pilsētas pašvaldībām.

Vakanču gadatirgus ir lieliska iespēja darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem.

Dalība Vakanču gadatirgū ir bez maksas!

Lai piedalītos Vakanču gadatirgū Rēzeknē, darba devējiem ir jāaizpilda pieteikuma anketa, kas atrodama NVA tīmekļvietnes Rēzeknes filiāles sadaļā, un jānosūta uz e-pastu rezekne@nva.gov.lv vai  jāsazinās ar NVA Rēzeknes filiāles nodarbinātības organizatorēm Ingrīdu Ančupāni (Ingrida.Ancupane@nva.gov.lv), Ivetu Sandori (Iveta.Sandore@nva.gov.lv) vai Ingu Šidlovsku (Inga.Sidlovska@nva.gov.lv), tālruņi saziņai: 64607807, 29235055, 26608491.

Vakanču gadatirgus visos valsts reģionos NVA organizē kopš 2013.gada pavasara, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. Šogad sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) rīkotie Vakanču gadatirgi norisināsies Jelgavā (26.aprīlī) un Daugavpilī (10. un 11.maijā), 9.aprīlī NVA piedalīsies Jūrmalas pašvaldības rīkotajā Vakanču gadatirgū, bet 10.aprīlī notiks Vakanču gadatirgus Preiļos, kas tiek organizēts sadarbībā ar Preiļu novada pašvaldību. 11.aprīlī sadarbībā ar Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fondu Valgā tiks rīkots „Livonijas darba tirgus”. Šopavasar Vakanču gadatirgi jau ir notikuši Liepājā un Jēkabpilī. Rudenī NVA Vakanču gadatirgi plānoti Smiltenē un Rīgā.