„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.6 °C
apmācies

Anastasija Grigorjeva atgriežas sportā un izcīna bronzu

Anastasija Grigorjeva, kura pēc bērna piedzimšanas aktīvus treniņus uzsāka tikai šī gada 1. janvārī, Eiropas čempionātā cīņā izcīnīja bronzas godalgu.

Bukarestē (Rumānija) cīņā par bronzu daugavpiliete pieveica Danutu Domikaititi (Lietuva) – 8:3. Šogad Anastasija neplānoja piedalīties Eiropas čempionātā un gatavojās startam pasaules meistarsacīkstēs. Taču, saskaņā ar noteikumiem, viņai nācās startēt arī Eiropas čempionātā, jo, izlaižot šīs sacensības, nedrīkst piedalīties pasaules čempionātā.

A. Grigorjeva nepiedalījās sacīkstēs pusotru gadu. Nācās braukt kopā ar dēlu, kurš piedzima pagājušā gada novembrī, un Anastasija vairāk domāja par to, lai bērns justos komfortabli. Eiropas čempionāts nebija svarīgas sacensības, taču, lai iegūtu tiesības pārstāvēt valsti pasaules čempionātā, kurā tiks izcīnītas ceļazīmes 2020. gada Tokijas olimpiskajām spēlēm, bija jāiekļūst labāko sešiniekā.