„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. marts
Otrdiena
Jāzeps, Juzefa
+2.7 °C
apmācies

Komandai „miLATss” – pirmās medaļas

„miLATss” volejbolistes pabeigušas vienu no nervozākajām un neprognozējamākajām sezonām. Laikā, kad notika spēles, administrācijai nācās „izsist” naudu, lai klubam nebūtu jāizstājas no  čempionāta un jāmaksā soda nauda.

Daugavpilietes izcīnīja Latvijas čempionāta bronzu – par spīti nogurumam, spēlētājas priecājās, jo zināja, ka ir izdarījušas visu, kas bija viņu spēkos, un šīs medaļas ir izcīnītas pelnīti. „miLATss” pretinieces bija „Mārupes” volejbolistes, sērijā bija jāaizvada divas spēles. Gadījumā, ja katrai komandai būtu pa uzvarai, otrajā spēlē būtu jācīnās „zelta” setā.

Pirmajā spēlē „miLATss” uzvarēja ar rezultātu 3:0 (25:22, 25:20, 25:19). Nākamajā dienā Daugavpilī pretinieces uzvarēja pirmajā setā – 18:25, pēc tam daugavpilietes saņēmās un izcīnīja uzvaru otrajā (25:15) un trešajā (25:22) partijā. Savukārt ceturtajā setā „Mārupes” komanda piekāpās ar rezultātu 25:14. Tādējādi komanda „miLATss” uzvarēja ar rezultātu 3:1.