„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+5.5 °C
neliels lietus

Daugavpilī notiks Ziemeļvalstu čempionāts cīņas veidos

4. maijā Daugavpils Olimpiskais centrs uzņems viesus no astoņām  Ziemeļeiropas valstīm. Daugavpilī notiks augsta ranga sacensības, kuras ir iekļautas Starptautiskās Cīņas savienības (United World Wrestling) kalendārā – Ziemeļvalstu čempionāts brīvajā, sieviešu un grieķu -- romiešu cīņā kadetiem un junioriem. 

Sacensībās piedalīsies sportisti no Zviedrijas, Norvēģijas, Dānijas, Somijas, Igaunijas, Lietuvas, kā arī pašmāju labākie sportisti. Gaidāms, ka Daugavpilī ieradīsies spēcīgākie kadetu un junioru nacionālo izlašu sportisti, jo šīs sacensības daudziem būs viens no atlases posmiem dalībai Eiropas čempionātos. Šobrīd dalībai sacensībās ir pieteikušies 270 sportisti, treneri un delegāciju pārstāvji. Sacensības rīko biedrība „Alians D” sadarbībā ar Latvijas Cīņas federāciju un Daugavpils Sporta pārvaldi. Sacensību sākums pl. 11.00, sacensību atklāšanas ceremonija pl. 17.00, fināli pl. 17.15.