„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.2 °C
apmācies

Rēzeknē norisināsies Vakanču gadatirgus

3.maijā no plkst. 10.00 līdz 13.00 Rēzeknes novada pašvaldības Lielajā zālē (Atbrīvošanas aleja 95a, Rēzekne) norisināsies Vakanču gadatirgus, kas tiek rīkots sadarbībā ar Rēzeknes novada un Rēzeknes pilsētas pašvaldībām. Dalībai Vakanču gadatirgū Rēzeknē ir pieteikušies 24 darba devēji, piedāvājot vairāk nekā 400 brīvo darba vietu.

Darba devēji, klātienē un vienuviet tiekoties ar darba meklētājiem, informēs par piedāvātā darba specifiku, nosacījumiem, atalgojumu un karjeras izaugsmes iespējām, kā arī notiks pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem. Lai tikšanās ar darba devējiem un darba intervijas pasākumā būtu produktīvākas, darba meklētājiem ieteicams līdzi ņemt savu CV.

Vakanču gadatirgū Rēzeknē piedalīsies tādi uzņēmumi kā „Alisanda Plus”, „Alterra Plus”, „Baltiks East”, „BDR Latgolys Golds”, „Binders”, „Blueberry land”, „DEPO DIY”, „Gravtex”, „G4S”, „Heisterkamp Transport Latvija”, „Krustpils”, „LaPizza”, „LDMC”, „LEKON”, „L-Ekspresis”, „Maxima Latvija”, Nacionālie Bruņotie Spēki, „Norma-A” („Ecolines”), Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca, „REHO” (restorāns „Rozālija”), Rēzeknes gaļas kombināts, „Vlakon”, „ZEIZE”. Darbs tiks piedāvāts autobusu vadītājiem, apkopējiem, apsargiem, bārmeņiem, buldozera vadītājiem, ceļu būves palīgstrādniekiem, ceļu meistariem, datordizaineriem, ekskavatora vadītājiem, elektromontieriem, galdniekiem, gaļas izcirtējiem, kareivjiem, kasieriem, klientu apkalpošanas speciālistiem, konditoriem, kravas automobiļa vadītājiem, krāsotājiem, krāvējiem, mazgātājiem, medicīnas māsām, metālapstrādes darbgaldu operatoriem, miesniekiem, noliktavas darbiniekiem, pavāriem, pavāru palīgiem, pārdevējiem, remontatslēdzniekiem, ritošā sastāva atslēdzniekiem, sanitāriem, sanitārtehnisko iekārtu montētājiem, sezonas laukstrādniekiem, tekstilšķiedru operatoriem, vagona detaļu tīrītājiem, vagonu pavadoņiem, viesmīļiem, virpotājiem un citu profesiju pārstāvjiem.

Vakanču gadatirgū darbosies NVA stends, tā apmeklētāji varēs saņemt informāciju par NVA reģistrētajām brīvajām darba vietām ne vien Rēzeknē un Latgalē, bet arī citās valsts pilsētās un reģionos, NVA speciālisti interesentiem sniegs konsultācijas par NVA pakalpojumiem un iespējām iesaistīties apmācības vai nodarbinātības pasākumos.

Vakanču gadatirgus visos valsts reģionos NVA organizē kopš 2013.gada pavasara, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu.  Šogad Vakanču gadatirgi jau ir notikuši Liepājā, Jelgavā, Jēkabpilī, Preiļos un Valgā. 10. un 11.maijā NVA Vakanču gadatirgus norisināsies Daugavpils Olimpiskajā centrā. 31.maijā Rīgā būs šī pavasara noslēguma NVA Vakanču gadatirgus. Rudenī Vakanču gadatirgu NVA plāno rīkot Smiltenē.