„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.8 °C
apmācies

Daugavpils jaunie spīdvejisti krāj pieredzi

Gņeznā (Polija) notika Polijas NICE līgas klubu dalībnieku pāru čempionāts. „Lokomotīvi” pārstāvēja Oļegs Mihailovs un Artjoms Trofimovs.

Daugavpilieši izcīnīja astoņus punktus un palika pēdējā vietā, taču lielas cerības uz viņiem arī netika liktas. Šajās sacīkstēs Daugavpils jaunie spīdvejisti piedalījās, lai krātu pieredzi.

Pāru čempionāts

1. „Ostrovija” – 24 punkti

2. „Ožel” – 23

3. „Wybrzeže” – 21+3

4. „Ūnija” – 21+2

5. „Start” – 15

6. „Ribņika” – 14

7. „Lokomotīve” – 8

Savukārt „Lokomotīves” spīdvejisti Timo Lahti un Oļegs Mihailovs startēja Eiropas čempionāta otrajā atlases pusfinālā. (Jāpiebilst, ka nākamajā posmā iekļūst labāko četrinieks.)

Tuvu iekļūšanai pirmajā četriniekā bija „Lokomotīves” somu leģionārs, bet pēdējā braucienu sērijā Timo Lahti neizcīnīja punktus. Rezultātā – astotā vieta (9 punkti). O. Mihailovs ar sešiem punktiem – 11. vietā.

A. Trofimovs pirmajā pusfinālā finišēja divpadsmitais – pieci punkti.

1. maijā Vācijas Bundeslīgā notika sezonas pirmās sacīkstes. „MSC Brokstedt Wikinger”, kuru pārstāv Timo Lahti, zaudēja „AC Landshut Devils” – 41:42. Somu spīdvejists izcīnīja 12 punktus (2, 3, 3, 3, 1*).