„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+4.7 °C
apmācies

Par panākumiem piešķirs naudas balvas RU

Mācību gada nogalē par augstiem sasniegumiem mācību olimpiādēs, konkursos un citos pasākumos pašvaldība plāno apbalvot izglītojamos ar naudas balvām.

Daugavpils domes Finanšu komiteja atbalstījusi lēmumprojektu, kurš paredz izmaksāt naudas balvas skolēniem, kas ieguvuši godalgotās vietas starptautiskās, valsts un reģionālās olimpiādēs, valsts un novada konkursos, kā arī citos pasākumos un turnīros. Kopumā plānots apbalvot 72 skolēnus.

Naudas balvas saņems 20 zinātnisko konferenču laureāti, 36 sportisti un sporta komandas, kas izcīnījuši godalgotas vietas dažāda mēroga sacensībās, 21 konkursu un festivālu dalībnieks, kā arī 15 skolu kolektīvi, kas sekmīgi piedalījušies dažādos muzikālajos konkursos, festivālos un skatēs.

Atkarībā no iegūtās vietas un pasākuma mēroga, izmaksājamo naudas balvu apmērs svārstīsies no 70 līdz 30 eiro. Plānotais naudas balvu fons fonds – teju desmit ar pusi tūkstoši eiro.