„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+1.8 °C
daži mākoņi

Krāslavā top skeitparks

Krāslavā top skeitparks, kura idejas autors ir Raimonds Moisejs (11 gadi), pastāstīja Krāslavas novada domes Attīstības nodaļas vadītāja Ināra Dzalbe. Zēns apgalvo, ka skeitparks patiks visiem Krāslavas pusaudžiem  un ka tas vairos krāslaviešu meistarību skeitbordā, skrejriteņu un BMX sportā. Raimonds ieteica pašvaldībai izbūvēt betona pamatni, kas kalpos ilgi, un izvietot soliņus, lai vecāki var priecāties par bērnu darbošanos skeitparkā.

Pašvaldības darbiniekiem iepatikās Raimonda ideja, tāpēc tika rīkota iedzīvotāju aptauja, kur no 334 respondentiem skeitparku atbalstīja 184. Pēc tam tapa skice un pašvaldība, piesaistot Latvijas--Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas atbalstītā Latgales plānošanas reģiona projekta finansējumu, sāka skeitparka būvniecību. Tas atradīsies vietā, kuru izvēlējās aptaujas dalībnieki, proti, Artilērijas ielā demontētās daudzdzīvokļu mājas teritorijā.