„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Traģiska avārija Naujenes pagastā

18. maijā ap pl. 22.45 Daugavpils novadā, Naujenes pagastā, notika traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā gāja bojā divi cilvēki.

Saduroties automašīnai Audi A6 un VW Crafter, gāja bojā automašīnas Audi vadītājs, 1962. gadā dzimis vīrietis, un viņa pasažiere – 1971. gadā dzimusi sieviete. Negadījumā miesas bojājumus guvuši pieci cilvēki, kas brauca ar automašīnu VW Crafter, – 1969., 1986. un 1993. gadā dzimuši vīrieši un 1959. un 1971. gadā dzimušas sievietes.

VP Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova pastāstīja, ka automašīnas Audi vadītājs nepalaida pa galveno ceļu braucošo „ātro” automašīnu VW Crafter, izraisot smagu sadursmi. Šobrīd policija izmeklē negadījuma apstākļus.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Latgales reģionālā centra vadītāja vietniece Astrīda Igolniece pastāstīja, ka mediķu brigāde tobrīd atgriezās no izsaukuma, vedot uz stacionāru pacientu. Dienesta automašīna braukusi ar ieslēgtām bākugunīm. Negadījumā smagi cietis vadītājs un divas darbinieces, kas šobrīd atrodas slimnīcā, savukārt pacients un viņu pavadošais policijas darbinieks guvuši vieglus miesas bojājumus.