„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+5.7 °C
apmācies

„Lokomotīve” zaudēja pēdējos braucienos

„Lokomotīvei” otrais zaudējums pēc kārtas dzimtajā trekā. Aizvadītajās brīvdienās Daugavpils sportisti piekāpās „Startu” no Gnezno – 42:48.

Aiz muguras tas laiks, kad „Lokomotīve” pārliecinoši krāja punktus un izvirzījās līderos ar rezervi pēc puses braucienu. Sacīkšu rezultāts balansē no spēles līdz spēlei. Kā bija plānots, ierindā atgriezās Timo Lahti, taču nespēja parādīt savas maksimālās spējas. Septītajā braucienā notika masveidīgs kritiens – pirmajā virāžā nokrita trīs braucēji, tostarp Lahti. Pēc ārsta apskates somu leģionārs pats piecēlās un klibodams devās uz boksiem. Kevins Faifers pabeidza spēli – viņu aizveda ar „ātrajiem”. Tāpat mediķi ilgi apskatīja Adrianu Galu. Gnezno klubam paveicās – tas zaudēja tikai vienu braucēju. Jo pirms tam pirmajā startā no treka izlidoja Miroslavs Jabloņskis. Viņam nenācās braukt uz slimnīcu, taču trekā polis vairāk neizgāja.

Četru punktu rezerve – tas ir maksimums, kuru „Lokomotīve” savāca spēles gaitā. Taču nākamajā braucienā „Starts” izlīdzināja punktu skaitu. Īpaši tādā atbildīgā brīdī, kad 12. braucienā Kjastas Podžuks ar Artjomu Trofimovu sasniedz 5:1, un klubs izraujas uz priekšu-- 38:34. Taču nākamajā startā Oļegs Mihailovs ar Lahti netiek galā. Poļi izlīdzina rezultātu – 39:39.

Visu izšķir divi pēdējie braucieni. 14. braucienā brauc Jevgeņijs Kostigovs un Artjoms Trofimovs. Jevgeņijs gūst divus punktus, bet Artjomam neizdodas – 0. „Starts” izvirzās priekšā – 41:43.

15. braucienā startē Andžejs Ļebedevs un Ķasts Puodžuks, uzrādot labāko rezultātu šajā spēlē. Taču cerības neattaisnojās. Poļi vinnēja braucienu – 5:1 un sacīkstes – 42:48.