„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.4 °C
nedaudz mākoņains

Svētki Bērnu aizsardzības dienā

Daugavpils domes Jaunatnes nodaļa tradicionāli organizē Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai veltītus pasākumus. 1. jūnijā no pl. 16.00 līdz 19.00 Daugavpils Centrālajā parkā tiks organizēts pasākums „Aktīva atpūta kopā ar ģimeni”, uzstāsies vietējās radošās studijas un kolektīvi.

1. jūnijā pilsētas ģimenes tiek aicinātas kopā atpūsties un izklaidēties, paredzētas arī komandu sacensības. Pēc to rezultātiem ģimenes tiks apbalvotas nominācijā „Jautrākā ģimene”, „Sportiskākā ģimene” un „Spilgtākā ģimene”. Turklāt visas komandas, kuras pārvarēs vairākus šķēršļus un veiks stafetes, varēs piedalīties loterijā un laimēt vērtīgas balvas.

„Ik gadu uzaicinātās biedrības cenšas pārsteigt pilsētas iedzīvotājus ar jaunām idejām,” saka vecākais jaunatnes lietu speciālists Artūrs Popovs, „piemēram, šogad Latgales dizaineru biedrība piedāvās bērniem koka magnētiņus, kurus viņi paši varēs izkrāsot utt.”

Daugavpils bērniem būs iespēja bez maksas pavizināties zirgu pajūgos, pakomunicēt un nofotografēties kopā ar animatoriem. Svētku laikā uz skatuves, kas būs uzstādīta parkā, uzstāsies Daugavpils radošie kolektīvi – breika deju skola „Factory Kingz”, mūzikas skola „D-PRO DJ'S SCHOOL”, deju šova grupa „Elegance”, Daugavpils bērnu un jauniešu interešu izglītības centra „Saules stariņi” dalībnieki.