„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.8 °C
apmācies

DDzKSU samazina maksu par pakalpojumiem

SIA "Daugavpils Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums" (DDzKSU) apstiprinājis jaunu cenrādi iekšējo tīklu sanitārtehniskajiem remontdarbu pakalpojumiem, kas tiek izpildīti pēc iedzīvotāju pieteikumiem, informē Daugavpils dome.

Pārskatot maksas pakalpojumus, uzņēmumā detalizēti tika izpētītas santehnisko remontdarbu kalkulācijas un iespēju robežās tika veikta izcenojumu samazināšana.

Kā „Latgales Laikam” paskaidroja DDzKSU valds loceklis Aleksandrs Samarins, tas kļuvis iespējams tāpēc, ka sanitāro remontdarbu pakalpojuma cenrādī atsevišķi vairs netiks iekļauti izdevumi par speciālista izsaukumu, kā arī tiks samazinātas atsevišķas izdevumu pozīcijas 5%--10% apmērā.

Rēķins tiks izrakstīts saskaņā ar jaunu cenrādi par tajā noteiktu pakalpojumu vai par faktisko laiku, ko speciālists pavadījis objektā.

Daugavpils domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš preses konferencē žurnālistiem norādīja, ka jaunos tarifus DDzKSU plāno ieviest no 1.aprīļa. To samazinājums atsevišķās izdevumu pozīcijas būs no 10% – 30%, kas būs liels ieguvums iedzīvotājiem.