„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.2 °C
apmācies

Peldvietas ir jāsakopj

Autora foto

Patlaban Daugavpilī ir trīs oficiālās pludmales – Centrālā pludmale pie Stropu ezera, pludmale Stropu vilnis” un pludmale bijušās 8. pamatskolas ēkas tuvumā pie Šuņezera. Visas tās patlaban ir sakoptas un skaistas. Savulaik ievērojami līdzekļi tika ieguldīta arī vairāku citu peldvietu sakārtošanā un labiekārtošanā. Daļa no tām, tai skaitā peldvieta pie Daugavas un Šuņezera netālu no bijušās autoremonta rūpnīcas, patlaban ir bēdīgā stāvoklī un tās ir jāsakopj.

Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes vides inženieris Kaspars Laizāns „Latgales Laikam” uzsvēra, ka visas trīs oficiālās pludmales Daugavpilī patlaban jau ir uzkoptas. Pilsētas labiekārtotāji strādā savu iespēju robežās. Pēdējā laikā, gatavojoties pilsētas svētkiem, galvenā uzmanība tika veltīta Daugavpils un oficiālo pludmaļu sakopšanai. Nav aizmirsts arī par pārējām peldvietām -- tās plānots uzkopt jau tuvākajā laikā.

Visu rakstu lasiet 14. jūnija numurā.