„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+4.4 °C
apmācies

Bijušās 7. pamatskolas ēkā piedāvā izvietot spēļu zāles

Autora foto

Diskusijā Konsultatīvās padomes sēdē patlaban neizmantojamās bijušās Daugavpils 7. pamatskolas ēka minēta kā viena no vietām, kur nākotnē piedāvāts izvietot spēļu zāles, “Latgales Laikam” pavēstīja Daugavpils domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš.

Iepriekš tika rīkota bijušās Daugavpils 7. pamatskolas ēkas izsole, taču tai nepieteicās neviens interesents. Pirms tam notika diskusija par ēkai piesaistītajiem izmantojamajiem zemes gabaliem, kas kļuva par vienu no izsoles kritērijiem.

Savukārt, kas attiecas uz pagaidām neizmantojamo Daugavpils 8. pamatskolas ēku, tad tai blakus ir ierīkots treks moto treniņiem, kuru izmanto Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” izglītojamie. Atbildīgie pašvaldības dienesti ēkas apkaimē ir sakārtojusi arī sporta infrastruktūru un vidi.

Konkrētu plānu, kā izmantot tukšo 7. pamatskolas ēku, kā arī vairākas citas neizmantotas ēkas pilsētā pašvaldībai pagaidām nav, jo interese par tām šobrīd ir zema.

 

Visu rakstu lasiet 14. jūnija numurā.