„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.2 °C
apmācies

Aivars Zdanovskis atbrīvots no domes vadītāja vietnieka amata

Daugavpils domes 18. jūlija ārkārtas sēdē deputāti izskatīja Aivara Zdanovska iesniegumu un pieņēma lēmumu par viņa atbrīvošanu no Daugavpils domes priekšsēdētaja vietnieka pienākumu pildīšanas.

Iepriekš preses konferencē A. Zdanovskis žurnālistiem atklāja, ka atstāt pašvaldības vadītāja vietnieka amatu nolēmis divu iemeslu dēļ. Pirmkārt, tādēļ, ka jaunajai koalīcijai Daugavpils domē ir nepieciešams vakants priekšsēdētāja vietnieka amats, un domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš piedāvājis izvēlēties, kurš no „Mūsu partijas” vicemēriem – A. Zdanovskis vai Igors Prelatovs to saglabās un kurš – atstās.

Otrkārt, viņam nepatīk tas, ka patlaban “Mūsu partijas” cilvēki, kas startēja vēlēšanās un ieņem vadošos amatos dažādos pilsētas uzņēmumos un iestādēs, masveidā tiek atbrīvoti no darba.

Nākotnē A. Zdanovskis plāno saglabāt deputāta mandātu un turpināt strādāt kā ārsts Daugavpilī un, iespējams, arī tuvākajos reģionos.