„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.9 °C
apmācies

Bezmaksas boksa nodarbības bērniem

Tiek komplektētas grupas uz 12 bezmaksas veselības nodarbībām ar boksa elementiem, kurās kopā ar profesionāliem boksa treneriem ir iespēja attīstīt fizisku spēju, drosmi, veiklību, koordināciju, ātrumu, izturību, lokanību un domāšanu, kā arī veicināt veselības stāvokļa uzlabošanu. Šīs nodarbības palīdzēs bērniem kļūt spēcīgiem, veikliem un pārliecinātiem savas personības pilnveidošana.

Dalībnieki tiks uzņemti sekojošās vecuma grupās:

  • grupa bērni vecumā no 7 līdz 13 gadiem;
  • grupa bērni vecumā no 14 līdz 17 gadiem.

Pirmā nodarbība notiks bērniem 5. augustā plkst. 11:00 (tikšanas vieta blakus Daugavpils Ledus Halles, Stacijas ielā 47a, Centrālā parkā). Pārējās nodarbības notiks gan Centrālā parkā, gan 10. vidusskolas sporta zālē. Iepriekš pieteikšanās ir obligāta, zvanot uz 26777106. Dalībnieki tiks nodrošināti ar nepieciešamo inventāru.

Nodarbības rezultātā bērni kļūst pašpārliecinātākie un izturīgāki, iegūstot jaunus draugus un pieredzi!

Aktivitāte notiek projekta „Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Daugavpils pilsētas pašvaldībā” ietvaros.