„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.2 °C
apmācies

Sākusies reģistrācija Daugavpils novada MTB maratonam

  1. septembrī tūrisma klubs „Sniegpulkstenīte” sadarbībā ar Daugavpils novada pašvaldību Daugavpils novada Sventes pagastā rīko piektās riteņbraukšanas sacensības „Daugavpils novada MTB maratons”. Organizatori, veidojot trasi, centīsies izdabāt jebkurai gaumei, lai tā būtu interesanta ikvienam riteņbraukšanas cienītājiem, -- dubļi, kāpumi un strauji nobraucieni.

Šajās sacensībās notiks kausu izcīņa maratona distancē (44 km) sieviešu un vīriešu vecuma grupā, pusmaratona/veselības distancē (23 km) un ģimenes brauciena distancē (9 km).

Sacensību nolikums pieejams portālā http://maratons.sniegpulkstenite.lv, reģistrācija tiešsaistē – https://cyclingforall.lv/comp/view/62.

Sekojiet informācijai par sacensībām „Facebook” – daugavpils.novada.mtb.maratons, jo pirms sacīkstēm tradicionāli tiek rīkoti iepazīšanās braucieni.

Reģistrēties tiešsaistē varēs līdz 12. septembra pl. 23.59. Reģistrēties var arī sacensību dienā no pl. 9.00 līdz 11.30. Dalībniekiem, kuri dzimuši 2002. gadā un agrāk, būs jāmaksā dalības maksa. Līdz 5. septembrim tā būs 5 eiro, pēc tam līdz 12. septembrim – 10 eiro, savukārt sacensību dienā – 15 eiro. Visi pārējie varēs piedalīties bez maksas, tostarp arī ģimenes brauciena dalībnieki.