„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Vietnieki sadalīja atbildības jomas

29. jūlijā Daugavpils domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš parakstīja rīkojumu par pienākumu sadali starp saviem jaunievēlētajiem vietniekiem.

Pirmā vietnieka Jāņa Lāčplēša pārraudzības jomas būs pilsētas attīstības jautājumi, investīciju piesaiste, pašvaldības infrastruktūras projektu īstenošanas procedūru pārraudzība, pārstāvība Latgales plānošanas reģionā, pašvaldības īpašumu pārvaldīšana un apsaimniekošana, atsavināšana, iegāde un iznomāšana.

Vietnieka Igora Prelatova ziņā būs nekustamā īpašuma nodokļa administrēšana, palīdzība dzīvokļa jautājumu risināšanā, pilsētas saimnieciskās darbības sekmēšana, pilsētas teritorijas labiekārtošana un sanitārā tīrība, komunālo pakalpojumu organizēšana iedzīvotājiem, publiskā lietošanā esošo mežu un ūdeņu izmantošana, zivju resursu saglabāšana un vides aizsardzības jautājumi, kā arī pašvaldības atļauju izsniegšana.

Trešais vietnieks Jānis Dukšinskis būs atbildīgs par izglītību, sportu, kultūru, bērnu tiesību aizsardzību, jaunatnes jautājumiem un tūrisma attīstību. 

Savukārt par veselības aprūpes jomu atbildīgs būs pats domes priekšsēdētājs A. Elksniņš. Iepriekš par šo jomu atbildēja viens no viņa vietniekiem.