„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.4 °C
apmācies

„Daugavpils” gūst vārtus, bet uzvar RFS

Komanda „Daugavpils” 24. kārtā zaudēja RFS. Latgales futbolisti cīnījās līdz pēdējam cerībā uz neizšķirtu rezultātu spēlē ar vienu no Latvijas futbola virslīgas līderiem, taču 81. minūtē bumba no „Daugavpils” spēlētāja Jurija Sokolova ielidoja vārtos – 0:1.

No mundrā tempa, ko „Daugavpils” demonstrēja turnīra sākumā, ir maz kas palicis pāri. Sarukušas arī punktu rezerves – 21 punkts un astotā vieta, sliktāk klājas tikai komandai „Metta/LU” – 19 punkti. Mazliet augstāk turnīra tabulā atrodas „Jelgava” – 23 punkti.

Šis trio, visdrīzāk, arī cīnīsies par izdzīvošanu, ja vien kāda no šīm komandām „neizšaus”, nodemonstrējot uzvaru supersēriju, tādējādi pakāpjoties augstāk.

Pašlaik par čempionu titulu cīnās RFS un pašreizējie čempioni – „Rīgas” futbolisti. Galvaspilsētas klubiem ir 41 punkts, tuvākie sekotāji atpaliek par 10 punktiem.

Nākamo spēli „Daugavpils” aizvadīs Liepājā 11. augustā.

Pirmajā līgā „Rēzekne” piedzīvoja smagu zaudējumu spēlē ar „Grobiņu” – 2:6. Lai gan turnīra tabulā komandas atrodas blakus, šoreiz Kurzemes kluba pārsvars bija acīmredzams. Tagad abām komandām ir 18 punkti – dalīta 6.—7. vieta.

Otrās līgas Austrumu zonā aizvadītajās brīvdienās notika četras spēles. „LDz Cargo” uzvarēja „Rēzeknes novadu” – 5:2. „Līvāni” pieveica „Krāslavu” – 5:0, „Latgols” piekāpās „Keiko” – 3:9, savukārt „Kalupe” pārliecinoši pieveica „Lubānu” – 7:0.

7. augustā „Kalupe” savā laukumā zaudēja „Krāslavai” – 2:5.

Čempionāta līderis ir klubs „LDz Cargo” (31 punkts), kurš spēlē bez zaudējumiem, tālāk seko „Krāslava” – 27, trešajā vietā „Preiļi” – 26 punkti.