„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+0.4 °C
nedaudz mākoņains

„Labdarības bumbu rallijs 2019” Preiļos

„Labdarības bumbu rallijs” ir akcija, kas vieno un iepriecina visus, -- gan tos, kas pērk bumbas, gan tos, kas atbalsta ar balvām – jo visi to dara labdarības mērķa vadīti. Bumbu rallija starts būs Preiļu novada svētkos 17. augustā, pl. 15.00 Preiļu parka estrādē īpaši iekārtotā rallija trasē. Ikviena svētku apmeklētāja par ziedojumu saņemtā bumba sacentīsies ātrumā un veiklībā. Vairāki desmiti bumbu īpašnieku, kuru bumbas pirmās ieskries finiša taisnē, tiks pie rallija atbalstītāju balvām. Balvas varēs saņemt turpat sacensību vietā vai vēlāk, atnākot uz Viduslatgales pārnovadu fonda biroju Preiļos. Taču vislielākie ieguvēji būs Preiļu, Aglonas, Riebiņu, Vārkavas un Līvānu talantīgie bērni, kuriem ziedotie līdzekļi būs atbalsts mūzikas, mākslas un sporta izglītībai.

Viduslatgales pārnovadu fonda birojā jau tagad tirgo „Labdarības bumbu rallija” biļetes. Apmeklējot Preiļu novada svētkus, nepaejiet garām „Labdarības bumbu rallija” stendam un atbalstiet talantīgos jauniešus.

Uzņēmumi, zemnieku saimniecības, organizācijas, iestādes ir aicinātas ziedot labdarībai, iegādājoties Lielo bumbu par 150 eiro, kas piedalās atsevišķā skrējienā. Veiklāko bumbu īpašnieki iegūs balvu komandas vai kolēģu saliedēšanai kopīgā atpūtas pasākumā. Vairāki uzņēmumi jau ir ziedojoši un ar nepacietību gaida bumbu skrējienu.

Ikviens var paspēt atbalstīt „Labdarības bumbu ralliju” vai arī ziedot citiem labdarības mērķiem Viduslatgales pārnovadu fondā, Tirgus laukums 1, Preiļi, vlpf@inbox.lv, tālrunis 28399197.