„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+10.5 °C
daļēji mākoņains

Aicina parādniekus norēķināties par patērēto siltumenerģiju

Pašvaldības AS “Daugavpils siltumtīkli” vērsusies ar aicinājumu pie parādniekiem norēķināties par patērēto siltumenerģiju līdz 2019./2020. apkures sezonas sākumam, „Latgales Laiku” informēja uzņēmuma administrācijā.

Ja parādnieks apmaksās parāda summu pilnā apmērā vienā maksājumā un iesniegs rakstisku iesniegumu, PAS “Daugavpils siltumtīkli” ir tiesības anulēt viņam piemēroto nokavējuma maksu. Norakstīto nokavējuma procentu apmērs nedrīkst pārsniegt nokavējuma procentus, kas tika aprēķināti par iepriekšējiem 12 mēnešiem.

Šis atvieglojums neattiecas uz tiem parādniekiem, kuru parāds tika piedzīts saskaņā ar tiesas spriedumu, vai, ja tiesā atrodas aktuāla prasība par parāda piedziņu.

Veidlapas paraugu var ielādēt no PAS “Daugavpils siltumtīkli” mājas lapas www.dsiltumtikli.lv sadaļā “Dokumentu paraugi”. Aizpildītu iesniegumu var nosūtīt uz e-pastu dsiltumtikli@apollo.lv vai faksu 65407555. Aizpildīt iesniegumu un saņemt konsultāciju par nokavējuma procentu norakstīšanu iespējams arī Klientu apkalpošanas nodaļā, 18. novembra ielā 4.