„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

"Latvijas pasts” klienti varēs saņemt sūtījumus pakomātos

Latvijas pasts

Šī gada rudenī uzņēmums „Latvijas pasts” plāno pabeigt pasta un pakomātu sistēmas salāgošanu, lai klienti varētu saņemt sūtījumus pakomātos un viņiem nebūtu jāstāv rindā pasta nodaļā.

„Latvijas pasts” par 1,8 miljoniem eiro iegādājies 61 pasta sūtījumu saņemšanas termināļa tīklu, kas līdz šim bija pazīstams ar „Pasta stacijas” zīmolu.

„Latvijas pasts” izvērtē iespēju paplašināt pakomātu tīklu. Uzņēmums plāno uzstādīt termināļus ārpus telpām, lai tie būtu pieejami klientiem visu diennakti.

Pasta nodaļās paredzēts ieviest pašapkalpošanās kases, bet zvanu centru aprīkot ar virtuālajiem asistentiem, kā arī attīstīt plašu elektronisko pakalpojumu klāstu. Klientiem būs iespēja izmantot pašapkalpošanās platformu sūtījumu noformēšanai Manspasts.lv, kā arī aktīvi turpināt lietot pilnveidoto mobilo lietotni, kas ļauj attālināti pieteikties pasta pakalpojumiem pasta nodaļā un kopš augusta piedāvā arī sūtījumu pāradresāciju uz ērtāko saņemšanas vietu ar mobilā tālruņa palīdzību.