„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.3 °C
apmācies

Piepūšamās atrakcijas Stropu pludmalē būšot nākamgad

Piepūšamās atrakcijas Stropu ezera centrālajā pludmalē un pludmalē “Stropu vilnis” būs tikai nākamgad, Daugavpils domes preses konferencē žurnālistiem pastāstīja domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš.

Neviens no uzņēmējiem tehniskā ziņā nav gatavs nodrošināt piepūšamās atrakcijas jau šogad, iepriekš plānotajos provizoriskajos termiņos. Šo pasākumu realizēšanu pašvaldība plāno uz nākamo gadu. Jo ātrāk šis darbs tiks sākts, jo lielāka cerība, ka atrakcijas tiks ierīkotas līdz nākamās peldsezonas sākumam, uzsvēra A. Elksniņš.

Viens uzņēmējs ir apņēmies pludmalē “Stropu vilnis” nodrošināt piepūšamās atrakcijas jau no 1. maija, jo ar šādiem kritērijiem tikusi parakstīta vienošanās.

Atsevišķi uzņēmēji ir izrādījuši interesi un diskutē par veikparka ierīkošanu Lielajā Stropu ezerā tuvāk Daugavpils reģionālās slimnīcas teritorijai. Šī projekta īstenošanai ir nepieciešams privātais investors, kas varētu veiksmīgi realizēt šo projektu pienācīgā kvalitātē, norādīja pašvaldības vadītājs.