„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Visām vilcienu e-biļetēm piemēro 5% atlaidi

Lai mudinātu pasažierus vēl aktīvāk izmantot iespēju vilcienu biļetes iegādāties elektroniski, visām vilcienu e-biļetēm, kuras iegādātas internetā un mobilajās lietotnēs, sākot no 20. augusta, tiek piemērota 5% atlaide.

5% atlaide ir piemērota visām vilcienu biļetēm, kuras šobrīd ir nopērkamas elektroniski, – biļetei braucienam vienā virzienā, bagāžas biļetei, kā arī tām biļetēm, kurām jau tiek piemērotas citas atlaides, tai skaitā 3+ Ģimenes biļetei ar 50% vai 90% atlaidi, biļetei turp un atpakaļ un bagāžas biļetei turp un atpakaļ.

Balstoties uz AS “Pasažieru vilciens” (PV) ierosinājumu, Sabiedriskā transporta padome 2019. gada 20. jūnijā pieņēma lēmumu, ar kuru tika atbalstīta šādas jaunas lojalitātes programmas (elektronisko biļešu iegādei) ieviešana un atlaides 5% apmērā piemērošana visām internetā un mobilajās lietotnēs pārdotajām AS “Pasažieru vilciens” elektroniskajām biļetēm.

Veicinot e-biļešu tirdzniecības pieaugumu, paredzams, ka mazināsies rindas pie biļešu kasēm un vienlaikus tiks optimizēti izdevumi par vilciena biļešu tirdzniecību kasēs un vilcienos pie konduktoriem kontrolieriem.

PV klienti arvien biežāk vilciena biļeti izvēlas iegādāties e-vidē. Šī gada pirmajos septiņos mēnešos elektroniski, t.i., “Pasažieru vilciena” mājaslapā, mobilajā lietotnē un izmantojot “Mobilly”, ir nopirkti 1,06 miljoni vilciena e-biļešu, kas ir par 63% vairāk nekā līdzvērtīgā periodā pērn. Šobrīd elektroniski tiek pārdoti 15% no kopējā vienreizējo biļešu apjoma.