„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Daugavpilī aizturēts vīrieša slepkava

Valsts policija ir aizturējusi vīrieti, kurš smagi piekāvis savu paziņu, kā rezultātā cietušais slimnīcā miris. Par notikušo uzsākts kriminālprocess, informē VP Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Valsts policija saņēma informāciju no mediķiem, ka Daugavpilī kādā dzīvoklī ir atrasts 1957. gadā dzimis vīrietis ar redzamiem miesas bojājumiem. Saistībā ar notikušo tika ierosināts kriminālprocess un sākta izmeklēšana.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, 27. augusta vakarā ap pl. 16.00 cietušā dzīvesvietā ieradās viņa paziņa. Tobrīd cietušais bija lietojis alkoholu, un starp viņu un iespējamo vainīgo bija izcēlies sadzīves rakstura konflikts. Pēc kāda brīža konflikts bija pārtapis kautiņā, kura laikā cietušajam tika nodarīti smagi miesas bojājumi. Nākamajā dienā no kautiņā gūtajām traumām cietušais, tā arī nenākot pie samaņas, mira slimnīcā. Aizdomās par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kuru rezultātā iestājās cietušā nāve, likumsargi pagājušonedēļ aizturēja 1968. gadā dzimušu vīrieti. Jāpiebilst, ka viņš iepriekš nebija nonācis policijas redzeslokā. Pašlaik policijā turpinās izmeklēšana, ir nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes un tiek skaidrota aizturētā vīrieša saistība ar minēto noziegumu.