„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.4 °C
nedaudz mākoņains

„Dinaburgai” neizdodas revanšēties

HK „Dinaburga” neizdevās revanšēties komandai „Olimp” pēc pirmajā savstarpējā spēlē piedzīvotā zaudējuma – 0:7. Daugavpils hokejisti savā laukumā nespēja ieraidīt nevienu ripu Ervīna Muštukova sargātajos vārtos, savos ielaižot piecas ripas.

Saskaņā ar čempionāta kalendāru, „Olimp” un „Dinaburga” aizvadīja divas savstarpējas spēles pēc kārtas. Abi klubi ir virslīgas debitanti, taču ar dažādām ambīcijām. „Olimpam” ir potenciālais, lai izcīnītu medaļas, savukārt „Dinaburga” pašlaik ir komanda, kura tikai pierod pie jaunā tempa, vārdiem, kurus hokejisti dzirdējuši, vien skatoties pasaules čempionāta spēles, bet tagad atrodas vienā laukumā ar šiem spēlētājiem.

Sezonas sākums „Dinaburgai” ir gana bēdīgs, taču galvenais, lai puiši neļaujas pesimismam un paši „neuzliek” sev  pastarīšu zīmogu. Kluba galvenais trumpis ir treniņu process. Komanda regulāri trenējas, bet Rīgā nav tādu apstākļu, lai diendienā varētu rīkot ledus treniņus. Tas varētu notikt tālākā perspektīvā. Atliek cerēt, ka komanda sasparosies agrāk, nevis sezonas beigās.

Nākamo spēli „Dinaburga” aizvadīs 28. septembrī savā laukumā – daugavpiliešu pretinieki būs pašreizējie čempioni MOGO” hokejisti.

 

Visu rakstu lasiet 27. septembra numurā.