„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
neliels lietus

Laiks pilsētas atklātajam hokeja čempionātam

Daugavpils Ledus hallē šajā nedēļas nogalē sāksies 2019./2020. gada Daugavpils pilsētas atklātais čempionāts hokejā un atklātais hokeja čempionāts senioru grupā (45+). Šogad čempionātā piedalīsies liels komandu skaits -- 22 hokejistu komandas.

Pamatgrupā cīnīsies 12 komandas – „Saskaņa”, „Kalupe” (Daugavpils novads), „Rokišķi” (Lietuva), „Olimp”, „Riekstiņš”, LRC, „Madona”, „Rezgols” (Rēzeknes novads), „Cirma” (Ludzas novads), „Ultra”, PSK, „Lazdukalns” (Rugāju novads). Senioru grupā startēs „Latgales Alus”, „Ledus Lāči”, PSK-45, „Vasaknos” (Lietuva), „Jēkabpils”, „Latgols-45”, „Vecie buki”, DVL, „Daugavpils novads”.

Spēles un cīņassparu čempionātā uzturēs tas, ka dalībnieki būs ne tikai no mūsu pilsētas, bet arī no citām pilsētām un kaimiņi no Lietuvas. Čempionāts norisināsies no 2019. gada 6. oktobra līdz 2020. gada 30. aprīlim, spēles tiks rīkotas Daugavpils Ledus hallē, darba dienu vakaros no pl. 21.00, kā arī sestdienās, svētdienās un svētku dienās saskaņā ar spēļu grafiku.

Atgādinām, ka 2018./2019. gada hokeja čempionātā par pamatgrupas uzvarētāju kļuva komanda “Saskaņa”, otro vietu ieguva “Kalupe”, trešā vieta -- “Rokišķu” komandai. Savukārt senioru grupā par labāko komandu kļuva “Latgales Alus”, otrajā vietā ierindojās komanda “PSK 45” un trešo vietu ieguva “Ledus Lāči”.