„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.9 °C
nedaudz mākoņains

„Ilūkstes NSS” U15 futbolisti saglabā vietu meistarības grupā

3. novembrī Ilūkstes stadionā sezonas noslēguma spēle jaunatnes čempionātā izrādījās izšķiroša U15 Ilūkstes futbolistiem. Ar neizšķirtu spēles rezultātu 1:1 pret Rīgas „New Project/JFK „Daugava” ilūkstiešiem pietika, lai saglabātu pērn izcīnīto vietu meistarības grupā.

Spēles pirmais periods pagāja bez vārtu guvumiem, bet otrā puslaika vidū rezultātu atklāja „New project/JFK „Daugava”. Tomēr pāris minūtes pirms spēles noslēguma atbildes vārtus guva Raivis Radivinskis. Jāatzīmē, ka šī spēle aizritēja bez komandas līderiem Roberta Linarda un Dāvja Fjodorova, kas gan komandai paspēja palīdzēt spēlē pret šo komandu 31. oktobrī. Arī tā iezīmēja izšķirošo cīņu par iespēju palikt meistarības grupā, taču tās ritējums bija daudz pārliecinošāks. Ar 3:0 „Ilūkstes NSS” jaunie futbolisti izbraukuma spēlē Rīgā ceturtdien uzveica „New project/JFK „Daugava” (vārtus guva Rainers Buks, Mairis Timšāns un Dāvis Fjodorovs).

Latgales zonu šajā grupā, kas pielīdzināma 2. līgai pieaugušajiem, pārstāv vēl tikai viena komanda („Rēzeknes FA/BJSS”). „Ilūkstes NSS” rindas visas sezonas papildināja jaunie futbolisti no Krāslavas un Jēkabpils. Ilūkstes jauniešu futbola treneris Aleksandrs Vorotinskis vērtē, ka šī gada U15 (2004. un 2005. dz. g.) ir spēcīgākie Ilūkstes novada sporta skolas audzēkņi, tāpēc arī nākamgad uz viņiem tiek liktas lielas cerības. „Jau sezonas sākumā apzinājāmies, ka šogad nāksies spēlēt ar daudz spēcīgākiem pretiniekiem, bet mērķi izdevās sasniegt,” tā A. Vorotinskis.