Mūs lasa Daugavpils, Ilūkstes, Preiļu, Krāslavas, Dagdas, Aglonas, Līvānu un citās pilsētās un novados
2019. gada 21. oktobris
Pirmdiena
Severīns, Urzula
+11.5 °C
apmācies

Klasiskas pankūkas ar šokolādes gabaliņiem

Foto: AS „Dobeles dzirnavnieks”

Sastāvdaļas:

• 1 iepakojums “Dobeles dzirnavnieka” maisījuma “Iecienītās pankūkas”
• 360 ml auksta piena
• eļļa cepšanai
• 80 g šokolādes gabaliņu (var izmantot parastu šokolādes tāfelīti, kura sakapāta gabaliņos)
• 2 banāni
• kļavu sīrups
• nedaudz sviesta dekorēšanai
Pankūku maisījumam pakāpeniski pievieno pienu, nepārtraukti maisot un izmantojot putojamo slotiņu. Gatavo mīklu atpūtina 15 minūtes. Iemaisa šokolādes gabaliņus.
Izmantojot pavisam nedaudz eļļas, sakarsētā pannā cep pankūkas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm.
Pasniedz karstas ar sviesta gabaliņu, kam ļauj izkust. Pārlej ar kļavu sīrupu un pievieno banānu gabaliņus.