„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.7 °C
apmācies

Pildītas kabaču ripiņas

Sastāvdaļas:

2 nelieli kabači, 500 g maltas gaļas, 100 g rīsu, 2 olas, malti pipari, 2 sīpoli, 2 daiviņas ķiploka, 2 tomāti, 50 g siera, sāls, gaļas garšviela
Kabaci sagriež to 4 cm biezās ripās, tām izdobj vidū sēklas un sakārto uz cepešpannas. Malto gaļu samīca kopā ar vārītiem rīsiem, olām, 1 sasmalcinātu sīpolu un ķiplokiem, maltajiem pipariem, sāli un gaļas garšvielu. No maltās gaļas izveido kotletītes un sapilda kabaču gredzenos. Uz katra kabaču gredzena virsū liek sīpola un tomāta šķēlīti. Tad liek cepeškrāsnī cepties 180 grādu karstumā apmēram 30 minūtes.