„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

Arī otrā Čempionu līgas spēle „Daugavai” nesa zaudējumu

Čempionu līgā FK „Daugava” un Zviedrijas komandas „Elfsborg” otrā spēle beidzās ar rezultātu 0:4. Arī pirmajā uzvarēja zviedri – 7:1, tāpēc otrā spēle būtībā bija formalitāte.

Deviņdesmit minūtēs „Daugava” izveidoja aptuveni trīs nopietnus momentus. Futbolisti centās veidot pretuzbrukumus, bet jau laukuma vidū, kā izteicās daugavpiliešu treneris Ivans Tabanovs, pretinieki sadedzināja „Daugavas” uzbrukumu.

Laukuma saimnieki turējās līdz 41. minūtei, kamēr komandas vārtsargu Aleksandru Vlasovu piespieda kapitulēt zviedru neatlaidība. Pirms tam viņš atvairīja vairākus bīstamus sitienus, bet tālāk bija bezspēcīgs.

Savā debijas spēlē „Daugavas” sastāvā A. Vlasovs ielaida četrus vārtus, t. sk. vienu 11 m soda sitienu.

Tādējādi „Daugavas” dalība Čempionu līgā ir beigusies. Latvijas līderiem tagad būs jākoncentrējas vietējam čempionātam. Maz ticams, ka komandai izdosies nosargāt savu titulu, bet vēl var cerēt, ka vismaz izdosies iekļūt pirmajā trijniekā.

Komentāri

24.07.2013 16:46
Igors
ar tadu treneri , ka lajuks Daugavpils komandu gaida katastrofa