„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Sacentās gan smilšu trasē, gan gaisā

Ilūkstes Celmju trasē motokrosa Baltijas retro čempionāts un Daugavpils un Ilūkstes novada čempionāts 27. jūnijā atgādināja filmu, kurā galvenā loma ierādīta kaskadieriem, proti, motosportisti cīnījās gan smilšu trasē, gan gaisā.

Sacensību galvenais koordinators, biedrības „Moto Ilūkste” vadītājs Vitālijs Kurmis „Latgales Laikam” teica, ka 1,7 km garajā trasē vieniem uzvaru uzsmaidījusi jau pēc pirmā apļa -- izvirzoties līderpozīcijā, tā netika atdota arī otrajā braucienā, tikmēr citiem braucējiem izšķirošais bija otrais cīņas cēliens -- izdevās uzvaru nesošs starts vai apdzīšanas manevrs. „Es priecājos par „Moto Ilūkste” sportistiem un motokluba „Slīterāni” kolēģiem, Daugavpils draugiem, ar viņiem plecu pie pleca cīnāmies visos braucienos Latvijā, Lietuvā un Igaunijā,” teica V. Kurmis.

Tātad kopvērtējumā savā klasē Baltijas retro čempionāta piemiņas kausus, medaļas un veikala „Motoshop Biker” balvas izcīnīja Latgali un Sēliju pārstāvošie Aigars Baleišis (1. vieta „Solo Retro”, „Slīterāni/Moto Ilūkste”), Vitālijs Paura (2. vieta „Solo Retro”, Daugavpils), Vladimirs Zvorigins (2. vieta „MX40+”, Daugavpils), Guntis Zibergs (2. vieta „Q open”, Daugavpils).

Visu rakstu lasiet 30. jūnija numurā.