„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+4.8 °C
apmācies

Būt tēvam ir prieks un atbildība

Tēva diena Latvijā vēl netiek plaši svinēta, ne visos kalendāros tā ir atzīmēta, bet ģimenes pakāpeniski ievieš šo jauko tradīciju. Artūra un Kristīnes Fedotovu ģimenē vecākie bērni jau gatavo pārsteigumu tētim, turklāt tieši pirms Tēva dienas, šodien, Artūram ir dzimšanas diena.

Daugavpils 9. viduskolas direktors, precējies, ir trīs bērni – lasot tik lakonisku informāciju, diezin vai ir iespējams iedomāties jaunu cilvēku nedaudz pāri trīsdesmit, kas drīzāk izskatās kā vecāko klašu audzēknis nevis vadītājs. Pirms četriem gadiem Artūrs kļuva par visjaunāko skolas direktoru Daugavpilī, viņam tas bija liels likteņa izaicinājums, sarežģīta izvēle. Tomēr Artūrs ne reizi nav to nožēlojis, ir spējis uzņemties atbildību gan darbā, gan ģimenē palīdz ātri pieņemt lēmumus. Kad blakus ir tuvi un saprotoši cilvēki, arī grūtības pārvaramas vieglāk.

„Gan mūsu ģimenē, gan manā darbavietā dēlu gaidīja visi,” smaida Artūrs. Edgaram tikko apritēja gads, Kristīne sagādāja vīram dāvanu pagājušajā dzimšanas dienā un mācību gada sākumā.

Visu rakstu lasiet 11. septembra numurā.