„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.9 °C
nedaudz mākoņains

Uz Daugavpili atlidojušas trīs „Pūces”

Daugavpils domes vadība 10. septembrī sveica triju skolu pedagogus un audzēkņus, pateicoties kuru ieguldītajam darbam un zināšanām, uz Daugavpili šogad atceļojušas trīs ceļojošās balvas izglītībā – Lielās un mazās pūces. Skolu reitinga „Lielā Pūce” augšgalā starp lielajām skolām

šogad izvirzījusies Daugavpils Krievu vidusskola – licejs, kas ieguva otro vietu un „Mazo pūci”, bet starp mazajām skolām šogad labākās izrādījās Daugavpils Saskaņas pamatskola, kas ieguva pirmo vietu un „Lielo pūci”, un Daugavpils 13. vidusskola, kas iekļuva otrajā vietā un atveda „Mazo pūci”.

Reizē ar skolām augusta nogalē Rīgā tika sumināti arī pedagogi, kuru audzēkņi ir pilsētas, reģiona, valsts un starptautisko olimpiāžu, konkursu un zinātniski pētniecisko konferenču laureāti. Daugavpils Krievu vidusskolas – liceja krievu valodas un literatūras skolotāja Ināra Kudrjavska šogad saņēma Ata Kronvalda prēmiju, bet Daugavpils 13.vidusskolas fizikas skolotājs Jurijs Kostjukevičs saņēma goda rakstu par ilggadēju un ievērojamu ieguldījumu talantīgo skolēnu izglītošanā un skolēnu zinātniskās pētniecības darba vadīšanā.

Visu rakstu lasiet 15. septembra numurā.

Komentāri

16.09.2015 22:17
urrrā
Acīmredzot, Saskaņā direktore nolēma palikt http://saskanas.lv/kolektivs