„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Ņems kredītu ceļu papildu remontdarbiem

Autovadītāji Daugavpilī jau ievērojuši, ka no trešdienas, 9. septembra, ir slēgta transporta kustība zem tilta Daugavas ielā. Autovadītājiem tas sagādā papildus neērtības, sastrēgumi pie tilta kļuvuši vēl garāki, bet ar pacietību būs jābruņojas līdz 3. novembrim.

Posms zem tilta ir viens no Daugavas ielas posmiem, kuru remontam pilsētas pašvaldība novirzījusi ietaupītos līdzekļus.

Daugavas ielas remontdarbu tāme tika sastādīta 2012. gadā, pēc darbu izpildes radās 400 000 eiro ietaupījums. Jau ir veikta rekonstrukcija ielas posmā no Vienības tilta līdz krustojumam ar Vaļņu ielu, atjaunots apgaismojums, izbūvēta apļa kustība Daugavas un Vaļņu ielas krustojumā, zem dzelzceļa uzbēruma izrakts tunelis gājējiem un riteņbraucējiem.

Izņemot posmu zem Vienības tilta, tiks veikti remontdarbi pie dzelzceļa tilta. Kā „Latgales Laiks” jau informēja, plānots ierīkot vēl vienu iebraucamo ceļu pilsētā no Rīgas puses tā, lai nebūtu jāizmanto aplis. Darbus plānots pabeigt līdz gada beigām.