„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.6 °C
apmācies

Basketbola klubs „Krāslava” izveidots saviem jauniešiem

Pagājušajā sezonā BK „Krāslava” debitēja Latvijas basketbola līgas 3. divīzijā (LBL3). Augstu vietu klubs neizcīnīja, bet pārspēja mājas spēļu apmeklētības absolūto rekordu – vidēji spēlē 167 skatītāji, komandai, kura izcīnīja otro vietu, -- 83. Par jauno sezonu, puišu motivāciju un – kas jādara, lai gūtu panākumus, „Latgales Laikam” pastāstīja kluba un Krāslavas BJSS treneris Raitis Timma, kura dēls Jānis ir viens no Latvijas izlases līderiem Eiropas čempionāta spēlēs.

"Komanda tika veidota jauniešiem. Īpaši puišiem, kuri spēlē vecākajās grupās. Otrs mērķis – mūsu absolventiem, kuriem neizdevās iekļūt citos klubos vai līgās, bet kuri gribēja spēlēt, radās šī iespēja. Komandu izveidojām no saviem puišiem," stāsta R.Timma.

"Jānis ir mans dēls, un mīlestību pret basketbolu viņš mantojis no manis. Pārējais ir viņa vēlēšanās, gribas, pastāvīga darba rezultāts. Tādu kā viņš Latvijā ir daudz, bet, lai sasniegtu rezultātu, jābūt mērķim, jāvirzās uz to un, protams, vajadzīga arī veiksme," uzskata treneris.

Visu rakstu 22. septembra numurā.