„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.1 °C
apmācies

Medaļas izcīnīja puse dalībvalstu

Četras dienas Daugavpilī risinājās XX junioru Eiropas čempionāts teikvondo. Šajā laikā tika izcīnīti 20 medaļu komplekti 20 svara kategorijās. Medaļas izcīnīja 26 valstu pārstāvji (kopā piedalījās 45 valstis). Čempionātā Daugavpilī bija visvairāk dalībnieku – 448 sportisti. Pēc turnīra rezultātiem visvairāk medaļu izcīnīja Krievijas izlase – 6 zelta godalgas no 12 medaļām.

Latvijas izlasē bija deviņi sportisti, t. sk. divi daugavpilieši. Lieliskas izredzes bija Maksimam Habarovam (-59 kg), kurš pirmajā raundā piekāpās Polijas sportistam – 19:21. Cīņa risinājās ar mainīgām sekmēm, kādā brīdī Maksims izvirzījās vadībā, bet pēc tam pretinieks sāka strauji virzīties uz priekšu, un tas daugavpilieti salauza. M. Habarovs cīņas beigās centās mainīt tās gaitu, bet, diemžēl, laiks bija zaudēts. Viktorija Soboļeva (-44 kg) zaudēja grieķietei – 0:12.

Visu rakstu lasiet 27. oktobra numurā.