„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.6 °C
apmācies

Tamazs Pertija izklāstīja savas erotiskās fantāzijas

Latvijas futbola virslīgas čempionātos divu gadu laikā komandas „Skonto” un „Daugavpils” savstarpējās spēlēs tikās sešas reizes. Labāk ir veicies rīdziniekiem – 3:1, savukārt divas spēles noslēgušās neizšķirti – 0:0.

Vienīgo reizi „Daugavpils” uzvarējusi „Skonto” 2014. gada sezonas oktobrī, un pēc gada daugavpilieši bija gatavi atkārtot savu varoņdarbu. Šajā turnīrā „Daugavpils” savu uzdevumu izpildīja – ir izcīnīta sestā vieta un saglabātas tiesības arī nākamgad spēlēt virslīgā. Savukārt „Skonto” derēja tikai uzvara, lai varētu cerēt uz medaļām.

Ļoti svarīgajā un aizraujošajā spēlē "Skonto" uzvarēja ar 3:2, bet iespaidu par labu futbolu sabojāja „Skonto” treneris Tamazs Pertija. Gruzīnu speciālists ir emocionāls un nesavaldīgs, neizvēlas izteicienus. Asus vārdus viņš ir veltījis savas komandas spēlētājiem (tā ir iekšēja lieta) vai tiesnešiem (kurš gan šajā ziņā nav grēkojis), bet šoreiz pēc trešajiem vārtiem T. Pertija, pagriezies pret „Daugavpils” spēlētāju soliņu, izdarīja raksturīgu kustību ar gurniem un no viņa mutes atskanēja kaut kādas slēptas erotiskas fantāzijas, ko viņš bija nolēmis izpaust publiski.

„Daugavpils” galvenais treneris Sergejs Pogodins, pametot laukumu, pateica, ka neies uz pēcspēles preses konferenci pēc šādas T. Pertijas reakcijas uz trešo vārtu guvumu.

Visu rakstu lasiet 3. novembra numurā.