„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+4.2 °C
apmācies

Festivāls „Artišoks” aicina jauniešus atklāt savus talantus

Ievērojot tradīciju, septembra sākumā Daugavpilī jau sesto reizi norisinājās jauniešu festivāls “Artišoks 2016”. Pasākumu sadarbībā ar  Daugavpils pilsētas domi organizēja Daugavpils Jaunatnes un sporta departaments, piesaistot arī citu aktīvu organizāciju jauniešus no tuvākām un tālākām Latvijas vietām. Ieskandinot festivālu, jaunatne varēja pozitīvā gaisotnē atvadīties no vasaras, iepazīties un gūt informāciju par dažādām brīvā laika pavadīšanas iespējām, izveidot kontaktu ar jauniem cilvēkiem, kā arī labi atpūsties.

Klātesošajiem bija iespēja ne tikai vērot uz skatuves, darbnīcās un sporta laukumos notiekošo, bet arī pašiem iesaistīties aktivitātēs – dziedāt, dejot, spēlēt sporta spēles, pārvarēt šķēršļu joslas, darboties radošajās darbnīcās un uzzināt par neformālās izglītības iespējām. Festivāla rīkotāji bija parūpējušies par īpaši grandiozu vakara noslēgumu - jaunatni priecēja pasākuma īpašais viesis, Latvijā plaši pazīstamais mūziķis un dīdžejs, Markus Riva.

Visu rakstu lasiet 6. septembra numurā.