„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Ugunsdzēsējiem būvēs jaunas ēkas

21. oktobrī vizītē Līvānos un Daugavpilī ieradās iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis. Līvānos viņš tikās ar Latgales pašvaldību vadītājiem, ar kuriem apsprieda pierobežas teritorijas aizsardzību, valsts robežas infrastruktūras modernizāciju, policijas un pašvaldības sadarbību.

Daugavpilī ministrs iepazinās ar Daugavpils Universitātes jauno korpusu, viņu pavadīja rektors Arvīds Barševskis, Daugavpils domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis un Valsts policijas Latgales pārvaldes priekšnieks Juri Pastars. Laboratorijas korpuss atstāja iespaidu uz R. Kozlovski, viņš uzskata, ka tās moderno aprīkojumu varētu izmantot ekspertīžu un citu „policijas procesu” veikšanai, jo Valsts tiesu medicīnas ekspertīžu centrs Rīgā, kur nonāk visi materiāli, ir pārslogots, taču izmeklēšanas operativitāte kriminālprocesos var būtiski ietekmēt lietas iznākumu.

Visu rakstu lasiet 25. oktobra numurā.