„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
apmācies

Dzīvnieku patversme lūdz atbalstu

Dzīvnieku patversme „Otrā māja” Demenes pagastā lūdz palīdzību ikkatram labas gribas cilvēkam, lai varētu uzturēt visus patversmē nonākušos dzīvniekus. Diemžēl patversmes iemītnieku skaits arvien papildinās, regulāri tiek uzturēti 30 suņi un 20 kaķi. Viena suņa barošana un aprūpe izmaksā vidēji 4 eiro dienā, kaķis – 1,80 eiro dienā. Patversmē dzīvnieki uzturas, kamēr atrod sev jaunu saimnieku, dzīvniekus sterilizē, vakcinē, apstrādā pret parazītiem un čipē.

Projektam „Palīdzēsim mūsu četrkājainajiem draugiem!” iespējams ziedot, nosūtot SMS ar vārdu PET1 (1 eiro), PET2 (2 eiro) vai PET5 (5 eiro) uz numuru 144.

Patversme priecāsies arī par kādu ciemakukuli, piemēram, konserviem suņiem un kaķiem, kvalitatīvu sauso barību mazuļiem vai senioriem, kā arī kārumiem sauso kaltējuma veidā, jaunu vai lietotu pastaigu pavadu un kakla siksnu, sausu malku vai briketēm, lai iekštelpu astainiem aukstā laikā nesaltu ķepas, segām, palagiem un dvieļiem guļvietām un sausiem salmiem āra dzīvnieku mājvietām.