„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.4 °C
apmācies

Sācies intensīvs ielu remonts

Iestājoties siltam laikam, Daugavpilī sācies intensīvs ielu remonts. Atsākti darbi posmos, kur tie jau tika veikti pagājušajā gadā, kā arī sākti remontdarbi vairākos jaunos pilsētas ielu posmos.

Atsākusies pērn iesāktā autostāvvietu celtniecība Valkas un Miera ielas krustojumā, Saules un Puškina ielā posmā no Kauņas līdz Dobeles ielai. Šogad turpināsies zemes ceļu asfaltēšana Grīvā – Ūdens, Staburaga un Pārdaugavas ielas posmos. Darbi sākas šodien un turpināsies līdz maija beigām. Grīvā lielu darbu apjomu paveiks Lielajā ielā -- posmā no Veidenbauma līdz Gulbju ielai un posmā no Amatu līdz Upes ielai iztīrīs ceļmalas, noņems veco un ieklās jaunu asfalta kārtu. Šos darbus plānots pabeigt līdz 14. aprīlim.

Nīderkunos no 12. aprīļa sāksies būvdarbi Birkineļu ielas posmā no dzelzceļa pārbrauktuves līdz pilsētas robežai. Šeit nomainīs aptuveni 2 km ceļa seguma. Darbi turpināsies līdz 26. maijam.

Visu rakstu lasiet 11. aprīļa numurā.