„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Tautu forumu Daugavpilī atklās Valsts prezidents

6. maijā par godu Latgales kongresa simtgadei un gaidāmajai Latvijas valsts simts gadu jubilejai Daugavpilī notiks Tautu forums, uz kuru ieradīsies Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Forums būs veltīts Daugavpils nacionālajai un kultūras daudzveidībai, dažādu tautību lomai Latvijas valsts veidošanā. Pasākumu rīko Vienības nams un jaunatnes iniciatīvu organizācija „Lavka”. Jāpiebilst, ka „Lavkas” radošajā komandā ir dažādu tautību pārstāvji, kuri organizē savdabīgus miniatūrus „tautu forumus”, kad cilvēki, kuri strādā dažādās jomās, sapulcējas kopā un neformālā gaisotnē dalās savā pieredzē. Pasākums jau sen kļuvis populārs Daugavpils jaunās paaudzes vidū. Konstruktīvs dialogs, saruna bieži vien mudina ne tikai uz pārdomām, bet arī darboties, lai sasniegtu pozitīvu rezultātu, saka „Lavkas” pārstāves Jeļena Dedele un Viktorija Kozlovska.

6. maijā no pl. 9.00 līdz 11.00 kafejnīcā Daugavpils vēsturiskajā centrā notiks „Sarunu lavka”, katrs apmeklētājs tēmas varēs izvēlēties speciālā „ēdienkartē”.

Visu rakstu lasiet 21. aprīļa numurā.