„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.9 °C
apmācies

Latvijai vajadzīgi programmētāji

Pēc Ministru kabineta izbraukuma sēdes Daugavpilī 16. maijā, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens Vienības nama Baltajā zālē tikās ar pilsētas un novada uzņēmējiem. Lai uzdotu ministram jautājumus, uz tikšanos ieradās vairāki desmiti uzņēmēju.

Ministrs nodemonstrēja klātesošajiem saturīgu prezentāciju par pašreizējo stāvokli Latvijas ekonomikā, atzīmējot, ka šodien Latvijai un Latgalei liela vērība jāveltī inovatīvu produktu eksportam, industriālo zonu attīstībai, kā arī augstākajai izglītībai. Lai to izdarītu, gan Daugavpilij, gan citām reģiona pilsētām ir lieliskas augstskolas un profesionālās izglītības iestādes, kā arī instances, kuras sniedz palīdzību, -- biznesa inkubatori un „Altum” centri. Reizē ar nesen izveidoto Latgales speciālo ekonomisko zonu, tas viss var kļūt par nopietnu atbalstu ilgtermiņa attīstībā.

Visu rakstu lasiet 23. maija numurā.