„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.2 °C
apmācies

Ceļu policijai – jauns netrafarēts auto

No maija pa Latvijas ceļiem brauc jaunas specializētas Ceļu policijas automašīnas – netrafarēti auto īpaši uzmanīgu pārlieku ātras braukšanas cienītāju noskaidrošanai. Kopumā šim mērķiem iegādātas 40 „Subaru Forester” un „Škoda Superb” mašīnas, turklāt viena melna „Škoda” nonākusi Daugavpils Ceļu policijas rīcībā.

Kā „Latgales Laikam” pastāstīja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Patruļpolicijas nodaļas Satiksmes uzraudzības rotas galvenais inspektors Ritvars Širins, kopumā katram reģionam, tostarp arī Latgalei, piešķirtas sešas automašīnas.

Daugavpils saņēma jaudīgo „Škoda Superb”, kura nomainīs „Subaru”, kura brauca pa vietējiem ceļiem beidzamos piecus gadus (to nosūtīja uz Rēzekni). Jaunā „Škoda” aprīkota ar vismodernākajām iekārtām, kādas vien pašlaik sastopamas Latvijā, -- priekšējā, aizmugurējā un iekšējā HD kamera ar infrasarkano režīmu redzamībai naktī, divi radari, aizmugurējais tablo autovadītāju informēšanai, kā arī aparatūru antiradaru un radaru detektoru atklāšanai. Kā signāls autovadītāju apturēšanai un brīdināšanai tiek izmantota zila mirgojoša gaisma.

Visu rakstu lasiet 26. maija numurā.