„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.8 °C
apmācies

Pāvels Kacars: "Inčukalna gudrons ir bīstams un agresīvs"

Pēdējā laikā virs Daugavpils un rajona vārda vistiešākajā nozīmē var sabiezēt mākoņi, precīzāk -- kaitīgo ražotņu dūmi, ar kuriem (pats par savi saprotams, tikai ar vislabākajiem nolūkiem) vēlas mūs aplaimot daži darbīgi cilvēki un uzņēmēji. Ko par to domā Daugavpils reģionālās vides pārvaldes vadītājs Pāvels Kacars?

Komentāri

11.09.2005 15:28
anninja
Kāda firma veiks ekspertīzi par gudrona dedzinātavas nekaitīgumu? Tā dzedzinātava atradīsies apmēram 100 m no manām mājām. Tāpēc es, tāpat kā visi mana rajona (t.s. LRZ rajons) iedzīvotāji loti uzmanīgi sekoju šim faktam. Un vēl - tā kā domes deputāti balsos par šo "indes mucu" pilsētas centrā, tad vēlos uzzināt - vai avīze publicēs balsojuma rezultātus sīkā izklāstā - kurš no a.god. un ļ. cien. deputātu kungiem un kundzēm kā ir nobalsojis - par vai pret. Ceru, ka šī mana, nodokļu maksātāja, prasība nebūs pretstatā likumdošanai?